Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117)

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Last van piepen?

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Geventileerde remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Producten