FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CLA Shooting Brake (X117)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ CLA Shooting Brake (X117)

Last van piepen?

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLA Shooting Brake (X117) komen.

Geventileerde remschijven

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTISUZUSSANGYONG. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.

Producten