FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203)

Geventileerde remschijven

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203)

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Last van piepen?

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFINFINITILADAIVECOBUICK. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.