FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CLK (C208)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ CLK (C208)

Last van piepen?

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ CLK (C208), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Geventileerde remschijven

De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen.

Producten