Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEHONDADODGESEAT. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Last van piepen?

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Geventileerde remschijven

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.

Producten
Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.5178.31
59,63
156,92
incl. BTW