FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A209)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A209)

Last van piepen?

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A209)

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Geventileerde remschijven

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.8304.21
93,90
223,56
incl. BTW