FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CLS (C218)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ CLS (C218)

Geventileerde remschijven

Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CLS (C218)

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKVW VOLKSWAGENCHRYSLERSUBARU. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.

Last van piepen?

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B742.51
143,77
388,57
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A358.11
86,83
228,50
incl. BTW