FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CLS (C219)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ CLS (C219)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CLS (C219)

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Geventileerde remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Last van piepen?

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9825.21
114,42
317,83
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A358.11
86,83
228,50
incl. BTW