Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ COUPE (C123)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ COUPE (C123)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ COUPE (C123)

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Last van piepen?

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Geventileerde remschijven

RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Roest is ook een apk afkeur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIALEXUSNISSAN.