FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ COUPE (C124)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ COUPE (C124)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ COUPE (C124)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIMINISAAB. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Geventileerde remschijven

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een auto remschijf mag nooit trillen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.