FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ COUPE (W111)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ COUPE (W111)

Geventileerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ COUPE (W111), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.

Remschijven voor uw auto

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANHYUNDAIHONDALEXUSOLDSMOBILE. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Last van piepen?

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.