FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Last van piepen?

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTPORSCHELADAVAUXHALL.

Geventileerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B280.41
119,26
283,95
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.A612.41
73,13
192,45
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B746.61
170,78
416,54
incl. BTW