FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C207)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C207)

Last van piepen?

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C207) past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben.

Geventileerde remschijven

Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Remschijven voor uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A621.31
176,66
401,50
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A760.11
84,63
201,49
incl. BTW