FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Geventileerde remschijven

Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben.

Last van piepen?

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.

Producten