FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210)

Geventileerde remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Last van piepen?

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) komen.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOTESLACADILLACLAMBORGHINI. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.