FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAMASERATIPORSCHE. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211). Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remschijven voor uw auto

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen.

Last van piepen?

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.

Producten