Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELMERCEDES-BENZISUZURENAULTCADILLACCHRYSLER. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Last van piepen?

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.