FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Last van piepen?

Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) heeft een eigen VIN-nummer. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Geventileerde remschijven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Producten