FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W211)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W211)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W211)

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Last van piepen?

De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Producten