FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ EQC (N293)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-2019 tot heden
300
408
Terreinwagen gesloten

Remschijven MERCEDES-BENZ EQC (N293)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ EQC (N293)

Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Last van piepen?

Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Geventileerde remschijven

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.D524.13
439,54
1.373,58
incl. BTW