FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ HENSCHEL 2-t

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ HENSCHEL 2-t

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ HENSCHEL 2-t

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.

Geventileerde remschijven

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De casting moet uitwerken na het giet proces . Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van piepen?

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.