FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123)

Geventileerde remschijven

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) komen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Last van piepen?

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. De productie van remschijven is complex.