FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Geventileerde remschijven

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Last van piepen?

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ATE, Brembo, ABS, Bendix, Zimmermann, Pagid, Lucas, Bosch, Jurid en TRW Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTPONTIACSEATPLYMOUTH.