FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ MARCO POLO Camper (W447)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ MARCO POLO Camper (W447)

Last van piepen?

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ MARCO POLO Camper (W447) past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINPONTIACDAF.

Geventileerde remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.