FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ PAGODE (W113)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ PAGODE (W113)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ PAGODE (W113)

De casting moet uitwerken na het giet proces . Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Geventileerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.

Last van piepen?

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.