FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ PONTON (W121)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ PONTON (W121)

Geventileerde remschijven

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ PONTON (W121) past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Last van piepen?

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.

Remschijven voor uw auto

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.