FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.

Last van piepen?

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Geventileerde remschijven

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANOPELSUZUKIIVECO. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Producten