Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C140)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C140)

Last van piepen?

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C140) komen. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Geventileerde remschijven

Remschijven kopen voor een auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Remschijven voor uw auto

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIDAIMLERGMC. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.