Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215)

Geventileerde remschijven

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) heeft een eigen VIN-nummer. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, AfterPay, iDeal en overboeking

Last van piepen?

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Remschijven voor uw auto

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVPONTIACPORSCHEROVERPLYMOUTHALFA ROMEO. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A353.11
128,31
346,78
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9738.11
88,35
220,89
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.8880.23
1.811,56
4.418,45
incl. BTW