FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109)

Last van piepen?

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109) komen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Geventileerde remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Textar, Pagid en ABS Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Remschijven voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDATESLAGMCHONDADAEWOO. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.

Producten