Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINISUBARUNISSANMERCEDES-BENZ. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Geventileerde remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Last van piepen?

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.