FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ABS, Jurid, Lucas, Textar, TRW, Bosch, Brembo, ATE, Zimmermann, Bendix en Pagid Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Geventileerde remschijven

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARLADAGMC. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Producten