FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220)

Last van piepen?

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en AfterPay Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) past.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Geventileerde remschijven

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERVOLVOSAABOLDSMOBILE. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.8127.11
115,48
312,11
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A353.11
128,31
346,78
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9738.11
88,35
220,89
incl. BTW