FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

Last van piepen?

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.

Geventileerde remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAROVERDAIMLERSUBARUALFA ROMEO. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Jurid, Textar, Bosch, TRW en Bendix

Producten