FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETBUICKSKODAMINICADILLAC.

Last van piepen?

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Gietijzer komt minder veel voor als component. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Geventileerde remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.