FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Last van piepen?

De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Geventileerde remschijven

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.