FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto remschijf mag nooit trillen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIJAGUARSUZUKILEXUS.

Last van piepen?

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bosch, Zimmermann, Lucas, Pagid, TRW en ATE Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Geventileerde remschijven

Je kunt bij ons betalen via PayPal en MisterCash Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Producten