FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (W121)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1955 tot 12-1963
77
105
Cabriolet

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (W121)

Last van piepen?

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Geventileerde remschijven

Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL (W121) past.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANPORSCHEMG. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.5373.20
89,95
264,56
incl. BTW