FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bestelwagen (901, 902)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bestelwagen (901, 902)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bestelwagen (901, 902)

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Last van piepen?

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geventileerde remschijven

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADATOYOTALAND ROVERFIAT. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9618.24
73,79
217,02
incl. BTW