FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bus (901, 902)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bus (901, 902)

Last van piepen?

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Bus (901, 902)

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten.

Geventileerde remschijven

De minimale dikte mag niet overschreden worden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Producten