FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Open laadbak/ Chassis (901, 902)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Open laadbak/ Chassis (901, 902)

Geventileerde remschijven

Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 2-t Open laadbak/ Chassis (901, 902) heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Last van piepen?

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Een schijf en blok is een combinatie. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons.

Producten