FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (903)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (903)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (903)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Last van piepen?

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Geventileerde remschijven

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9618.14
76,11
181,21
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9618.24
73,79
217,02
incl. BTW