FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906)

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Geventileerde remschijven

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Last van piepen?

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.

Producten