FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (910)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (910)

Last van piepen?

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (910)

De productie van remschijven is complex. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geventileerde remschijven

De minimale dikte mag niet overschreden worden. Roest is ook een apk afkeur. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOODAFOLDSMOBILEASTON MARTIN.