FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906)

Geventileerde remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Last van piepen?

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een schijf en blok is een combinatie. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschijven voor uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Producten