FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906)

Geventileerde remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, overboeking, PayPal en AfterPay Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) heeft een eigen VIN-nummer.

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remschijven voor uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring.

Producten