FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (910, 907)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (910, 907)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (910, 907)

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Geventileerde remschijven

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van piepen?

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.