Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Last van piepen?

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADADAIMLERBEDFORDRENAULTLINCOLNSUBARU. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Geventileerde remschijven

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9508.11
99,70
262,38
incl. BTW