FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910)

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Last van piepen?

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.

Geventileerde remschijven

U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.