FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (904)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (904)

Geventileerde remschijven

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Last van piepen?

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABTOYOTASEAT. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (904)

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Producten